5 handige cadeaus die je altijd kunt geven

Een cadeau verzinnen voor een vriend of familielid kan soms erg lastig zijn. Je wil namelijk niet een afgezaagd cadeau geven maar het liefst iets origineels. Maar om elke keer weer een origineel cadeau te verzinnen ben je soms uren kwijt die je liever anders had gespendeerd. Gelukkig ben jij niet de enige die dit probleem ervaart. Daarom hebben we in deze blog 5 cadeaus voor jou opgeschreven die je altijd kunt geven aan zowel man als vrouw. 

Een restaurantbon

Het is niet misschien het origineelste cadeau maar komt toch altijd goed uit. Je kunt namelijk altijd iemand een bon geven van zijn of haar favoriete restaurant. Nog leuker is wanneer je een restaurantbon cadeau doet voor bij een restaurant waar hij of zij nog nooit gegeten heeft. Zo kun je samen een leuke avond beleven met gerechten die jullie beiden nog nooit geproefd hebben. Als je helemaal slim bent geef je een bon voor een restaurant waar jij al een hele tijd wil eten. Zo kan je vriend of vriendin jou meenemen naar een plek waar jezelf ook graag eet. 

Meer lezen cadeau geven

Mensen lezen steeds minder boeken. Toch is lezen ontzettend goed voor je. Het verlaagt namelijk de stress, is geestverruimend, slaapt beter en kan meer op kennis op doen. Door het opdoen van meer kennis voel jij je ook vaak lekkerder in je vel. Geef daarom een e-reader cadeau. Een e-reader heeft namelijk een aantal voordelen. Je kunt op elk gewenst moment lezen waar je wil en heb daar geen extra lampje voor nodig. Daarnaast kun je eenvoudig boeken op je e-reader zetten. Wanneer je namelijk een digitaal boek koopt kosten deze vaak minder doordat er geen drukkosten zijn. Daarnaast kun je digitaal boek direct downloaden. Het kost dus minder tijd en je bespaart geld. 

Een geurtje is altijd goed

Iedereen houdt er van om lekker te ruiken. Helaas gaan luchtjes ooit een keer op. Of je nou een man of een vrouw bent, lekker ruiken willen we allemaal. Een nieuw luchtje is daarom altijd een goed cadeau om te geven. Wil je er zeker van zijn dat het luchtje in de smaak valt? Vraag een keer of je even een luchtje mag lenen, zo kun je snel een blik werpen op de luchtjes die er al staan. Vaak bieden mensen ook hun eigen lekkerste luchtje aan. Hierdoor weet je gelijk welk luchtje je cadeau kan geven. 

Zwemmen in het geld (DIY)

Wil je een keer niet heel afgezaagd een envelop geven met geld maar de jarige wil toch graag geld voor zijn of haar verjaardag. Haal dan bijvoorbeeld bij de Action een glazen pot die afgesloten kan worden en een rubber eendje. Zorg dat je veel kleingeld hebt. Vul de pot met een laagje water en stop hier het kleingeld en het rubber eendje in. Doe er een label aan met ‘Zwemmen in het geld’ en versier de pot met bijvoorbeeld lintjes. Zo kun je op een eenvoudige manier op een leuke wijze toch geld cadeau geven. 

Een leuk gezelschapsspel

Een spel samen doen is altijd leuk en zorgt voor leuke moment. Geef daarom een gezelschapsspel cadeau. Door een gezelschapsspel cadeau te geven heb je weer een goede reden om samen te komen om het spel te spelen. Een spelletje spelen blijft leuk en daarnaast is het goed om eens de telefoon weg te leggen en gezellig iets met elkaar te doen.