Beddenzaak Oldenzaal

De Beddenzaak in Oldenzaal, Italië is een van de oudste verkopende huizen in de stad. Het is gelegen in de middeleeuwse wijk Pienza en is een plek waar mensen van over de hele wereld komen voor nieuwe beddenlijnen. De winkel begon toen Pierpaolo Orti de winkel opende met een eenpersoonsbed erin. Later zijn er andere winkels aan deze Beddenzaak in Oldenzaal toegevoegd en deze blijven tot op heden sterk. Het is ook uitgeroepen tot UNESCO-stad van culturele waarde. Vroeger waren meubels eenvoudig en gemaakt van hout of vlechtwerk. Omdat deze stukken vroeger van de ene plaats naar de andere werden vervoerd, raakten delen van het meubilair onderweg beschadigd. De Beddenzaak Oldenzaal repareerde deze stukken met grote zorg en professionaliteit. Het herstelde het versleten deel met het hout dat was geborgen bij de sloop van andere gebouwen. Het repareerde zelfs oude rieten meubels met nieuwe.

Een gemoderniseerde functies

De beddenwinkel heeft gemoderniseerde functies. Het verkoopt zowel nieuwe stijlen bedden als oude ontwerpen in traditionele lijnen. Bedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gekozen op basis van individuele behoeften. Ze hebben brede variëteiten zoals metaal, hout, enz. om aan uw keuze te voldoen. De Beddenzaak in Oldenzaal heeft ook andere accessoires die naast het bed kunnen worden gebruikt, zoals dressoirs, tafels en banken. Daarnaast kunt u andere meubels voor uw slaapkamer kiezen als aanvulling op het bed. De Beddenwinkel Oldenzaal biedt een complete service op het gebied van het inrichten van uw woning. De Beddenwinkel Oldenzaal heeft ook verschillende soorten bedden op voorraad, waaronder executive, queen, king, bedden met verborgen compartimenten enz.

Veel vestigingen

Beddenzaak Oldenzaal heeft veel vestigingen in verschillende delen van Italië. Het heeft ook een outlet in de stad Rome. Ze hebben ook winkels in andere steden zoals Turijn, Genua, Milaan, Florence, Bologna, Barcelona, ​​Villanova, Mantua, Siena, Venetië, Nottingham, Reading, York, Leicestershire, Norwich, Stratford upon Avon, Coleshillers, Taunton, East Riding of Yorkshire en de Cotswolds. De meeste van hun producten zijn online beschikbaar. Bedshop Oldenzaalse winkels leveren ook beddengoed. Ze verkopen beddengoed, dekbedden, dekbedden, kussenslopen, matrassen, bedrokken, matrasbeschermers, dekbedden, babyartikelen en nog veel meer

Geef een reactie