Beste bestemmingen in Europa voor een strandvakantie in 2022

Deze zomer wachten de mooiste stranden van Europa op je. Leg je zonnebrandcrème en zonnebril klaar en ontdek de beste bestemmingen in Europa voor een zonnige strandvakantie of om lekker te gaan zwemmen. Boek uw strandvakantie met familie, vrienden of geliefden en geniet van de zon en het blauwe water van de mooiste stranden van Europa. Boek uw hotel, uw vlucht en uw activiteiten tegen de beste prijs voor een perfecte vakantie op een van de beste plekken om te genieten van zon en strand!

Mallorca

In de balearen eilandengroep ligt Mallorca midden in de middellandse zee. Mallorca is populair door zijn leuke badplaatsen. Deze badplaatsen zijn een oase van rust, daarnaast vind je er ook super lange boulevards voor avontuurlijke nacht wandelingen of een lekker hapje. Het weer in Mallorca is zonnig het gehele jaar door, waardoor je zeker een kleurtje kan verwachten. Wil jij een vakantie naar Mallorca boeken met de beste hotels Mallorca? Ga dan naar opnaarmallorca.nl.

de Malediven

Er is geen slechte tijd om naar de Malediven te gaan. Er is niets ergs aan om op elk moment naar de Malediven te gaan. Het zijn perfecte kleine eilanden, wat je ook kiest – kleine, fantasierijke zandeilanden, meestal met een smetteloos resort, met verschillende niveaus van pracht. Zelfs mensen die denken dat ze zich zullen vervelen op de Malediven, gaan uiteindelijk van de Malediven houden. 

Cuba

Met zijn heerlijke Caribische klimaat, gegarandeerd warme en zonnige dagen en heel weinig regen, is Cuba’s weer het meest betrouwbaar tijdens de Nederlandse winters. De stranden aan de zuidkust krijgen misschien de meeste zon en trekken de meeste mensenmassa’s, maar er is genoeg te doen buiten de met palmen omzoomde stukken zand. Havana heeft kleurrijke pastelkleurige gebouwen, sigaren en Cadillacs. Terwijl de perfect bewaard gebleven Spaanse koloniale architectuur in het door UNESCO beschermde Trinidad ervoor zorgt dat de stad zich verloren voelt in de tijd. Elders is er geen einde aan natuurreservaten, weelderige bossen, bergen en tabaksplantages om te verkennen.

Geef een reactie