Camping De Leistert

Camping De Leistert

Sommige mensen houden niet van vliegen of het buitenland en blijven liever in Nederland. Sommige mensen denken dat vakantie in eigen land saai is, maar dit is allesbehalve waar. Buitenlandse toeristen vinden het heerlijk om naar Nederland te gaan en hier zijn zat redenen voor. Waar moet je heen als je toerist wilt zijn in eigen land? Je kunt dan bijvoorbeeld naar camping De Leistert gaan.

Camping De Leistert

Kamperen

Kamperen is een vorm van openluchtrecreatie waarbij je in een tent, caravan, camper of een andere eenvoudige verblijfplaats in de natuur verblijft. De natuur van Nederland is erg mooi, maar als Nederlanders hebben we dat vaak zelf niet door. Het is dus erg leuk om te kamperen in Nederland om de natuur van Nederland te leren kennen. Nederland is zeker een kampeerland, dus er zijn erg veel vakantieparken. Als je kampeert, ben je lekker in de buitenlucht en dit zorgt voor veel rust en vrijheid. Er zijn erg veel campings te vinden in Nederland en de Leistert is hier een goed voorbeeld van.

Tips in Nederland

Naast het kamperen, zijn er nog een paar dingen die de mooiheid van Nederland laten zien. Er zijn een paar plekjes die je echt moet bezoeken als je toerist bent in eigen land. De Zaanse schans is hier een voorbeeld van. De Zaanse schans is een prachtige plek met historische houten huisjes, oude molen en interessante musea. Je krijgt hier een kijkje op het ouderwetse leven in Nederland. Ook is de kaasmarkt in Gouda of Alkmaar een echte aanrader. Je kunt er heerlijke kaas proeven in de stad, maar er zijn ook typisch Hollandse stroopwafels te vinden.

Geef een reactie