De mogelijkheden van Camping de Vijverhof

Vakantie is een periode waar veel mensen elk jaar weer naar uitkijken. Vooral nu we vaak zo een geweldig mooi weer hebben in de zomermaanden, is het prettig om lekker op een camping te gaan staan. Vaak zijn mensen hierbij op zoek naar een camping die niet te groot is, maar wel voorzien is van goed sanitair, huisjes en natuurlijk leuke activiteiten. Dit is de reden dat veel mensen kiezen voor Camping de Vijverhof. Centraal gelegen in het land, is het een camping die gemakkelijk te bereiken is en ook dicht bij het Veluwe park ligt. 

Deze camping is voorzien van alle voorzieningen die je van een grote camping zou verwachten, maar heeft het gevoel van een knusse boerencamping.

De omgeving van camping de Vijverhof

De omgeving van Camping de Vijverhof is ruim voorzien van natuur en leuke dorpjes en stadjes. Zo zit je in de buurt van Arnhem en de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Hier kun je genieten van een bezoek aan de vele musea, of gewoon een drankje doen op het terras. Ook is het mogelijk om een dagtrip te maken naar de Hoge Veluwe. Hier kun je genieten van een fietstocht door de natuur of een bezoek aan het museum. 

Ook direct rondom de camping is er genoeg ruimte om te wandelen en te genieten van de natuur. Blijf je liever op de camping? Dan heb je ook daar meer dan voldoende activiteiten.

Activiteiten op de camping

Camping de Vijverhof staat bekend om haar leuke en diverse activiteiten. Zo zijn er spelletjes voor kinderen en ook uitjes voor volwassenen of het hele gezin. De uitjes worden allemaal door de eigenaren van de camping georganiseerd en dit geeft het een fijne persoonlijke sfeer. In de ‘ herberg’  kunnen kinderen spelletjes spelen, voetballen en andere buiten speelfaciliteiten vinden en natuurlijk ook tafeltennissen. Daarnaast kent Camping de Vijverhof een mooie speeltuin. Zo hoeven kinderen zich geen moment te vervelen. De activiteiten worden afgestemd op het aantal bezoekers en kinderen, zodat ze altijd het beste passen bij het publiek. 

De overnachtingsmogelijkheden

Bij Camping de Vijverhof is er een ruim aanbod in overnachtingsmogelijkheden. Dit begint al bij de vele staanplaatsen voor campers en caravans. Deze zijn voorzien van wateraansluitingen, elektriciteit en WiFi. Hierdoor hoef je niets te kort te komen in jouw caravan of camper. Daarnaast is het mogelijk om te overnachten in een van de chalets of de blokhut. Hierbij heb je een unieke ervaring van slapen in een gezellige houten hut met airco, elektriciteit, water en natuurlijk WiFi. 

Het luxe vakantiehuis 

Mocht je graag de sfeer van een camping willen proeven, maar wel in een normale woning willen overnachten, dan kan dit ook! Camping de Vijverhof biedt namelijk de mogelijkheid om te slapen in het vakantiehuis. Deze is voorzien van eigen terras, slaapkamers, keuken en woonkamer. Hierdoor hoef je geen enkele luxe te kort te komen tijdens je vakantie op de camping. Uiteraard kun je als bezoeker van het vakantiehuis gewoon meedoen met alle activiteiten op de camping! 

Nieuwsgierig naar de overige mogelijkheden? Kijk snel op campingdevijverhof.nl.