Kan jij ook niet wachten op de zomerse avonden?

Kan jij ook niet wachten op de zomeravonden? Lang buiten zitten, de zonsondergang buiten zien en dan nog lekker in je shirt buiten lopen? Met vrienden een drankje doen rond het kampvuur en de avonden buiten spenderen inplaats van binnen bij de kachel? Die avonden, daar kan niemand op wachten natuurlijk.

 

Heb jij jouw tuin straks heel zomers aangekleed?

De vraag of we dit jaar naar het buitenland kunnen, dat is natuurlijk nog de vraag. Maar dat geeft wel extra redenen om het thuis lekker zomers aan te kleden. Denk aan een mooie vuurkorf, of aan bijvoorbeeld een mooie loungeset waar je die avonden heerlijk in buiten kan zitten. Dat klinkt toch als een goed plan? Nou heb je natuurlijk nog wel wat meer aankleding nodig buiten een lekkere lounge bank. Denk bijvoorbeeld aan de todo bien parasol, daar haal jij de echte Ibiza vibes naar jouw achtertuin! Dan maakt het ook niet uit of je naar Ibiza gaat ja of nee. Want wanneer de zomers weer net zo warm worden als afgelopen jaren heb je dezelfde temperaturen hier in Nederland.

 

Klaar voor alle bbq's die gaan komen?

Nu we allemaal in lockdown zitten, hopen we natuurlijk dat we van de zomer weer wat meer bij elkaar mogen komen. En dan is het fijn wanneer je dan ook in de tuin een lekker bbq kan houden. Heerlijk weer met zijn allen samen komen en weer gezellig een drankje doen met zijn allen. Dat is natuurlijk wat we op het moment erg missen. Het samen komen. En dan is het ook wel fijn wanneer je ook weer samen kan komen. Samen een drankje kan doen, samen een hapje eten en gezellig kletsen. Dat missen we op het moment heel erg. Dus laten we met zijn allen nog even goed volhouden tot we er weer goed tegen aan kunnen en kunnen genieten van elkaar zijn gezelschap en in de zomer bij elkaar in de tuin kunnen zitten. Dat is natuurlijk waar we naar uit kijken deze zomer. En laten we dat als doel stellen. Het klinkt allemaal nog heel ver weg, maar het kan, we moeten even de schouders er onder zetten en denken aan de dingen en activiteiten die we straks hopen te kunnen doen. En dan vliegt de tijd voorbij, dat doet ie al uiteraard. Maar voor je het weet zitten we met zijn allen bij elkaar om eens lekker te genieten van een bbq en een lekker drankje. 

Geef een reactie