vakantiehuisje zeeland met hond

Neem je hond mee op vakantie

Voor heel veel mensen is een hond erg belangrijk binnen het gezin, zonder hond op vakantie gaan is dan geen optie. Wanneer je een vakantiehuisje Zeeland met hond zoekt, ben je bij Hof van Zeeland ook met je hond van harte welkom. In de bungalows op het vakantiepark zijn twee huisdieren welkom, dit om andere gasten ook een rustige vakantie te gunnen zonder last te hebben van teveel huisdieren op het park. Al bij aankomst merk je dat je huisdier welkom is, omdat er een lekkere versnapering voor de viervoeter klaar ligt. 

Heerlijk genieten met je hond rondom het park

Een hond vind het natuurlijk geweldig om met zijn baas een lekkere stevige wandeling te maken, in de omgeving van Hof van Zeeland heb je meer dan genoeg groen en wandelmogelijkheden, om met de hond een stevige wandeling te maken. Rond de visvijver kan de hond zich helemaal uitleven, is je hond gek op water dan is er ook de mogelijkheid om naar het strand te gaan. Op slechts een paar minuten met de auto, kan je hond een verfrissende duik nemen in de zee. Verder zijn er nog een aantal mooie natuurgebieden om te lopen met je hond.

vakantiehuisje zeeland met hond

Alle vrijheid voor je hond

Boek je een vakantiehuisje Zeeland met hond dan wil je dat de hond ook alle vrijheid heeft om binnen en rondom de bungalow te wandelen. In de tuin van de bungalow kan en mag de hond lekker spelen, wil je er zeker van zijn dat de hond niet wegloopt of rent kun je de tuin laten omheinen. Je kunt dan ongestoord genieten, en hoeft niet iedere keer in de tuin te kijken of de hond er nog is. Bij een vakantie met de hond, moet het zowel voor de hond en zijn baasjes een ontspannen vakantie worden. 

Geef een reactie