Verjaardag vieren in coronatijd

Vele bijzondere momenten uit het leven kunnen dit jaar helaas niet groots gevierd worden. Een bruiloft bijvoorbeeld, of een zoveel jarig huwelijksjubileum. Je kunt geen housewarming geven ter ere van je nieuwe huis. Maar ook speciale verjaardagen zoals een 25e of 50e verjaardag kan helaas niet gevierd worden met dat knalfeest dat je van tevoren in gedachten had. Zo is ook het vieren van de 30ste verjaardag van mijn vriend helaas onmogelijk. En zeg nou zelf: Je wordt maar één keer 30 toch. Net als alle andere leeftijden natuurlijk, maar toch die 30 dat is me wat. Daarom was ik dan ook vastbesloten om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Eenmaal midden in de voorbereidingen kwam ik erachter dat ik heel erg blij was dat ik niet heb gedacht: ‘Laat maar, we kunnen toch niets…’ Er kan namelijk nog genoeg!

Wat vindt hij leuk?

Mijn vriend en ik zijn nog niet heel lang samen. Bijna een jaar om precies te zijn. Ik ken hem redelijk goed, maar uiteraard weet ik lang nog niet alles over hem. Voor de voorbereiding heb ik dan ook contact gezocht met zijn ouders, zus en beste vrienden. Zij hebben mij alle benodigde informatie doorgespeeld die wel eens handig zou kunnen zijn. Zijn voorliefde voor het strand daar was ik al van op de hoogte. Wat nieuw was voor mij is dat hij het blijkbaar heel leuk vindt om zoveel mogelijk verschillende hotels te bezoeken en steeds weer een nieuwe aan zijn lijstje toe te voegen. Ikzelf ga vaak terug naar een bepaald hotel als ik daar een hele goede ervaring heb gehad, maar mijn vriend is blijkbaar heel erg van het ontdekken. De combinatie strand en nieuwe hotels leidde mij naar Scheveningen. Volgens zijn vrienden en familie had mijn vriend daar nog nooit in een hotel geslapen, dus dat maakt het voor mij weer een stukje makkelijker.

Het hotel

Ik begon mijn zoektocht heel simpel: hotel scheveningen strand. Ik kreeg al snel een aantal resultaten die me wel aanspraken en ben toen eens rond gaan bellen naar de mogelijkheden. Ik wil mijn vriend namelijk wel echt verrassen. Met een versierde hotelkamer als we daar aankomen, een uitgebreid diner met bijpassend wijnarrangement. Gewoon even echt genieten en vergeten dat er zoveel niet mogelijk is de laatste tijd. Dat is trouwens echt het voordeel van momenteel naar een hotel gaan, je kunt er nog uit eten! En nu is het bijna zover. Alles lijkt geregeld en morgen gaat het dan allemaal echt gebeuren. Ik ben heel erg benieuwd wat hij ervan vindt! Hopelijk is alles inderdaad zo geregeld zoals ik het in mijn hoofd heb. Dat is toch echt wel even spannend nog. Fingers crossed!

Geef een reactie